•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Kupina 2-8.7.

TOKOM OVE FILMSKE NEDELJE PUBLIKA ĆE IMATI PRILIKU DA POGLEDA NASTAVAK NAUČNO-FANTASTIČNE AKCIJE TERMINATOR - GENISIS 3D, A VEĆ U SREDU, 8. JULA, JE PREMIJERA ANIMIRANE AVANTURE THE MINIONS 3D.

TERMINATOR - GENISIS 3D
Kad Džon Konor (Džejson Klark), vođa pokreta otpora ljudi, pošalje narednika Kajla Risa (Džeja Kortnija) nazad u 1984, da zaštiti Saru Konor (Emilija Klark) i odbrani budućnost, neočekivani sled događaja će napraviti pukotinu u vremenskom toku. Sada će se narednik Ris naći u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti, gde će se susresti s neočekivanim saveznicima, uključujući i Čuvara (Arnold Švarceneger), opasnim novim neprijateljima i iznenađujućom novom misijom: da vrati budućnost u prethodno stanje…

MALCI 3D
Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.
SINHRONIZOVANO!

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

2-7.7.
12.00 U mojoj glavi
14.00 Terminator 3D
16.15 U mojoj glavi
18.00 Svet iz doba jure 3D
20.00 Ted 2
22.00 Terminator 3D
8.7.
12.00 U mojoj glavi
14.00 Terminator 3D
16.15 U mojoj glavi
18.00 Malci 3D
20.00 Malci 3D
22.00 Terminator 3D

LETNJI BIOSKOP - BANOVINA
2-8.7.
21.00 Terminator 3D
23.00 Ted 2 /petak, nedelja/

4.7. subota - NEMA

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...