•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rejf Fajns snima film o ruskom baletanu Nurejevu

Slavni britanski glumac i reditelj Rejf Fajns, koji je pre par dana boravio u Beogradu u potrazi za lokacijama za snimanje, režiraće film o Rudolfu Nurejevu.

Fajns se već dve godine priprema za rad na ovom filmu, životnoj priči slavnog ruskog baletskog igrača, zasnovanoj na biografiji koju je napisala Džuli Kavana, a Nurejev autorizovao "Nureyev: The life and hopes". Čuveni sovetski i ruski umetnik igrao je i u britanskom Kraljevskom baletu, kao i u brojnim filmovima, a preminuo je od side 1993. Scenario je napisao ser Dejvid Her, a za razliku od filmova "Koriolan" i "Nevidljiva žena", koje je režirao i u kojima je igrao, u biografskoj drami o Nurejevu Fajns neće imati glavnu ulogu.

Kako saznaju "Novosti", jedan od vodećih glumaca svetske kinematografije otputovao je iz Beograda sa svojom ekipom, ali nije dao definitivni odgovor da li je u Srbiji našao lokacije za ovaj film. Da li će posle "Koriolana" iz 2011, kojim je debitovao kao reditelj, ponovo doći u Srbiju da snima znaće se početkom avgusta.

Website:novosti.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...