•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reese Witherspoon je Zvončica!

Reese Witherspoon bi uskoro mogla prosipati vilinsku prašinu. Glumica bi trebala glumiti u filmu Tink, igranoj verziji filma o klasičnom liku iz priče o Petru Panu - Zvončici. Witherspoon će i producirati film zajedno sa Brunom Papandreom, svojom partnericom iz Pacific Standarda.

Victoria Strouse, scenaristica Finding Dory, nastavka filma Potraga za Nemom, radi na scenariju i za ovaj projekt, koji još nema režisera i da se tek nalazi u ranoj fazi razvoja.

Detalji vezani uz projekt trenutno su obavijeni velom tajne, ali izvori bliski projektu otrili su kako će se igrati sa idejom i vremenom iz poznate priče o Petru Panu, koje je Zvončica deo. Radiće se po istom principu kao Gospodarica zla - priča o Zvončici kakvu do sada još niste znali koja će nam dati potpuno novi pogled na poznati lik.

Zvončica je inicijalno, u priči J.M. Barrieja, bila manji lik, bez teksta ali od pojavljivanja u Disneyevom klasiku 1953. godine je postala jedan od Disneyevih simbola i središte unosne Disneyeve vilinske franšize. Družina Petra Pana je uvek prikazivana kako temperamentni lik koji može postati opasno ljubomoran radi neuzvraćene ljubavi prema Petru.

Projekat je tek u početnoj fazi tako da nije poznato kada bi mogao ugledati svetlo dana.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...