•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Raznovrstan repertoar u Kupina bioskopu

OD ČETVRTKA, 21. MAJA, U KUPINA BIOSKOPU MOŽETE POGLEDATI NEKE OD NOVIH NASLOVA: ZEMLJA BUDUĆNOSI, POLTERGAJST: KUĆNI DUH 3D, PITCH PERFECT 2, I DEO PROGRAMA FESTIVALA EVROPSKOG FILMA.

ZEMLJA BUDUĆNOSI
Iz studija Dizni stiže uzbudljiva, misteriozna avantura dvostrukog oskarovca Breda Berda „Tomorrowland“ u kojoj glavnu ulogu ima oskarovac Džordž Kluni.
Povezani istom sudbinom, nekadašnje dete-genije Frenk (Kluni), otupeo od razočaranja i Kejsi (Brit Robertson), pametna i optimistična tinejdžerka koja puca od naučne znatiželje, upustiće se u opasnu misiju kako bi razotkrili tajne enigmatičnog mesta koje se nalazi negde u prostoru i vremenu i poznato je samo kao „Tomorrowland“. Ono što će tamo morati da urade, promeniće svet i njih zauvek.

POLTERGAJST: KUĆNI DUH 3D
Legendarni reditelj Sem Reimi („Spiderman“, „Evil Dead“, „Grudge“) i reditelj Gil Kenan („Čudovišna kuda“) uradili su rimejk horor filma iz 80-ih.
Na veliko platno preneli su priču o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi. Kada napadi zastrašujućih prikaza eskaliraju i zarobe njihovu najmlađu ćerku, porodica mora zajedno da je spasi pre nego što nestane zauvek.

PITCH PERFECT 2
Raspevane lepotice se vraćaju u filmu „Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda“, nastavku originalnog hit filma. Film režira Elizabet Benks, koja i glumi u njemu i producira ga zajedno sa Polom Bruksom i Maksom Hendelmanom. Scenarista Kej Kenon se takođe vratio u ekipu i napisao sledeće poglavlje.

FESTIVALA EVROPSKOG FILMA
22.5.
18.00 Kauboji
20.00 Destinacija Serbistan
27.5.
18.00 Srce lava
20.00 Ljudski kapital

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...