•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rasprodata sala za specijalnu projekciju 'Stada' u bioskopu Cineplexx Niš

Zbog velikog interesovanja za specijalnu projekciju filma “Stado”, rediteljski prvenac Nikole Koja u bioskopu Cineplexx Niš na kojoj će se publici pokloniti i ekipa filma, u prodaju su puštene ulaznice za dodatnu projekciju od 20:30.

Kako su sve ulaznice za projekciju filma od 20 sati rasprodate, bioskop Cineplexx odlučio je da publici izađe u susret tako što će biti uvedena dodatna projekciju filma, koja će početi pola sata kasnije.

“Stado” je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je STADO zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Glumačku četvorku koja svojim talentom i iskustvom nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković, a deo STADA su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Goran Radaković, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristina Popović, Nikola Pejaković, Bojan Dimitrijević, Nikola Vujović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i mnogi drugi. Režiju filma potpisuje Nikola Kojo, dok je scenario pisao Nebojša Romčević.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...