•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prva epizoda serije The Walking Dead ilegalno downloadovana 1,27 miliona puta

Prva epizoda pete sezone serije The Walking Dead prikazana je u nedelju, a istraživanje agencije Nielsen pokazuje da je oborila nekoliko rekorda na kablovskoj televiziji.

Prva epizoda serije The Walking Dead ilegalno downloadovana 1,27 miliona puta
Prema merenju Nielsena nju je pratilo 17,3 miliona gledalaca, što je novi rekord gledanosti na kablovskoj televiziji u SAD-u.

Taj rekord isključuje sportske događaje, a postapokaliptična drama držala je i prethodni rekord kada je prvu epizodu četvrte sezone gledalo 16,1 milion ljudi.

Takođe, serija je dostigla i rekord ilegalnih skidanja sa mreža jer se pretpostavlja da je epizoda koja je premijerno prikazana 12. oktobra za 24 sata downloadovana čak 1,27 miliona puta.

Serija prati preživljavanje grupe ljudi na čelu sa šerifom Rickom Grimesom, kojeg utelovljuje Andrew Lincoln, a nakon zombi apokalipse koja usmrti veći deo populacije Zemlje.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...