•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Projekcija filma 'JA REPUJEM – Smoke Mardeljano' u produkciji VICE na prvom Dok'n'Ritam festivalu

U nedelju 26. juna u 16 časova u Klubu-knjižari Magistrala u okviru pratećeg programa prvog Festivala muzičkog dokumentarnog filma biće prikazan film „JA REPUJEM – Smoke Mardeljano“ u produkciji Vice (Srbija).

9625 je bio kažnjenički broj Miloša Stojanovića u vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, poznatijem kao "Sivi dom". Miloš danas nastupa širom Balkana kao Smoke Mardeljano, i jedan je od najcenjenijih andergraund hiphop izvođača iz Srbije. U dokumentarnom filmu 'Ja repujem' autora Stefana Veselinovića i reditelja Petra Petrovića, VICE vas uvodi duboko u svet srpskog hiphopa kroz lik i delo Smoke Mardeljana, ali i mnogo više od toga.

Nakon projekcije biće održan razgovor sa autorima filma Stefanom Veselinovićem i Petrom Petrovićem.

Ulaz slobodan.

* VICE je najbrže rastuća medijska platforma mlade generacije u svetu. Vice čine fanatični, mladi i kreativni novinari, dizajneri, fotografi i režiseri koji su aktivni u distribuciji vebsajtova, magazina, raznolikog TV sadržaja kao što su dokumentarni i zabavni programi, DVD izdanja, knjige i muzička izdanja.

(izvor: Vice.com/rs)

Tekst i foto izvor: Vice Srbija

Dok'n'Ritam festival je prvi ove vrste u Srbiji, a nastao je sa idejom da se novi filmski žanr promoviše i afirmiše na našim prostorima, kao i da se podstakne stvaralaštvo autora iz regiona u ovom žanru.

Vidimo se na festivalu!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu