•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Procurile fotografije gole Dženifer Lorens i mnogih drugih poznatih

Fotografije stotinjak glumica, pevačica i starleta procurile su na internet, a uglavnom se radi o golišavim fotografijama i video snimcima do kojih je došao još nepoznati haker.

Informacije o ovim fotografijama prvi put su se pojavile na 4chanu gde se jedan od korisnika pohvalio fotografijama Dženifer Lorens, Rijane, Kim Kardašian, Ariane Grande i Avril Lavinj dodavši da ima još eksplicitnih fotografija.

Među fotografijama dominiraju one Dženifer Lorens koje su se munjevito proširile internetom. Iako je 4chan brzo uklonio spornu objavu, ostala je lista svih poznatih koji su postali žrtve hakera.

Neke glumice i pevačice su potvrdile autentičnost fotografija dok su druge dale do znanja da je reč o lažnim fotografijama, a PR J. Lou rekao je da je reč o očitom kršenju zakona te da su već stupili u kontakt sa vlastima koje će kontaktirati sve one koji su fotografije ukrali ili objavili.

Haker je do fotografija navodno došao preko iCloud računa, ali to još nije potvrđeno.

Bloger Perez Hilton objavio je cenzurisane i necenzurisane fotografije na svom blogu, ali naknadno ih je uklonio objasnivši razloge na svom profilu na Twitteru: "Reagovao sam u žurbi samo da objavim vest i nisam dobro razmislio o svemu. Žao mi je".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila