•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Procureo snimak podivljalog Depa

Razvod Džonija Depa i Amber Hard sve je samo ne civilizovan. Nakon što je Amber podnela zahtev za razvodom nakon 15 meseci braka optuživši ga za nasilje i svakodnevno ‘fizičko i psihičko maltretiranje’. Nakon toga su u javnost isplivale informacije da ni glumica nije nevinašce i da je pre sedam godina uhapšena zbog porodičnog nasilja nakon što ju je prijavila bivša partnerka.

Amber je sudu odmah pokazala fotografije modrica po telu koje su nastale kad ju je 21. maja Dep pogodio iPhoneom u lice.

Portal TMZ sad je došao u posed snimka te svađe koja je procurila na internet, a na kojoj se jasno vidi da Dep u ne preterano treznom stanju tetura po kuhinji, udara predmete, razbija kuhinjske elemente, a zatim razbije čašu vina i podivlja kad shvati da Amber ima upaljenu kameru mobilnog telefona.

Komšinica para, Rakuel Rouz Penington, na sudu je potvrdila da joj je glumica poslala poruku moleći je da dođe do nje, a nakon dolaska zatekla je Herd sklupčanu kraj kauča kako zaklanja glavu rukama dok Džoni urla na nju.

"Dotrčala sam i stala između Džonija i Amber i molila ga da prestane da viče na nju. Džoni me odgurnuo i izvređao. Uzeo je veliku bocu vina i mahao njom kao bejzbol palicom spreman da razbije sve oko sebe’", u izjavi je navela Penington.

Premda je Dep na sudu još u maju porekao sve tvrdnje iznesene protiv njega, a njegov advokat je tvrdio da se Hard navodnim nasiljem želi finansijski obezbediti, snimak ipak dokazuje reči glumice.

Ali, kako su rekli izvori bliski glumcu za TMZ, video je "uređen i montiran" i ima delova u kojima se vidi da se Amber smeje i izaziva Depa. I navodni ‘dokaz’ je samo podvala sa njene strane prema njihovim rečima.

Takođe, moguće je da sud neće prihvatiti video, delimično jer su neki delovi izrezani, a i delimično zato što Dep nije znao da ga se snima, a da bi snimak poslužio kao dokaz, trebalo bi njegovo dopuštenje.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...