•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo glumac Alex Rocco poznat po ulozi u kultnom filmu 'Kum'

Alex Rocco (Alexander Federico Petricone), američki glumac poznat po ulozi u kriminalističkoj drami "Kum", preminuo je u 79. godini.

Rocco je glumio Moea Greenea, šefa kazina koji je pružao ljutiti otpor pokušajima šefa mafije Michaela Corleona da preuzme njegov posao i platio je metkom u oko.

Glumom se bavio pola veka, dobio je Emmyja za ulogu u sitcomu "Famous Teddy Z". Takođe, pozajmio je glas Itchyju i Scratchyju u "The Simpsons".

Rođen je 1936. godine u Cambridgeu. Prvu ulogu ostvario je u filmu "Motor Psycho" 1965. godine. Često je glumio članove bandi, a imao je zapažene uloge u filmovima "The Friends of Eddie Coyle", "Ger Shortly" i "The Facts od Life".

"Neutešan sam. On je bio najljubazniji čovek koga sam znao", rekao je Jon Cryer, zvezda sitcoma "The Famous Teddy Z".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...