•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminula glumica iz kultne serije 'Svi vole Raymonda'

Preminula je Doris Roberts, glumica koja je tumačila lik bučne i teško podnošljive majke u seriji "Svi vole Raymonda".

Imala je 90 godina, a umrla je prirodnim putem, u snu.

Roberts je našoj javnosti poznata kao Marie Barone, majka Raya Baronea, koja je stalno "gurala nos" u brak njenog omiljenog sina i njegove supruge, koju je glumila Patricia Heaton. Za ovu ulogu je nagrađena Emmyjem i nagradom Screen Actors Guild.

"Ovo je zaista kraj jedne ere", napisala je Heaton na Twitteru. "Moja divna televizijska svekrva ('Svi vole Raymonda') Doris Roberts bila je besprekorni profesionalac od kojeg sam mnogo naučila. Bila je zanimljiva, snažna i volela je život koji je živela punim plućima".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...