•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predstavljen 'A Wrinkle in Time'

Disney je najavio novi film pod rediteljskom palicom Ave DuVernay, A Wrinkle in Time. Njoj se pridružuju Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon), Mrs. Who (Mindy Kaling), Mrs. Which (Oprah Winfrey), Meg Murray (Storm Reid) i Mr. Murray (Chris Pine), koje upoznajemo u prvom traileru.

Na počeku trailera čujemo glas Chrisa Pinea, koji glumi naučnika koji je otkrio svojevrsni nabor u vremenu. "Šta ako smo ovde s razlogom?", pita on uz prikaz svoje kćeri Meg koja živi svoj obični život. "Šta ako smo deo nečeg zaista uzvišenog? Zamislite 91 milijardu svetlosnih godina proputovanih" - Pine pucne prstima - "samo tako".

Video odjednom prelazi u fantastiku, a Oprin lik preuzima naraciju uz novu verziju pesme Sweet Dreams. "Tvoj je otac napravio nešto izvanredno ali ujedno i opasno. Zarobljen je u tami koja se aktivno širi kroz svemir. Jedina osoba koja to može zaustaviti si ti. Budi ratnica.", Oprah govori Meg.

Film se temelji na istoimenoj nagrađivanoj knjizi autorke Madeleine L'Engle, objavljenoj 1962. godine. Radnja knjige prati Meg koja se nalazi u potrazi za svojim nestalim ocem zajedno sa svojim mlađim bratom Charlesom, prijateljem Calvinom i triom veštica Mrs. Witch, Mrs. Whatsit i Mrs. Who. Usputno posećuje nekoliko fantastičnih planeta i otkriva da svemir napada zla Crna Stvar / The Black Thing.

A Wrinkle in Time stiže u bioskope tokom marta 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....