•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predstava Sumnjivo lice u Nišu

U godini kada proslavlja 10 godina postojanja u gradu, organizacija mladih JCI Niš u saradnji sa Narodnim pozorištem u Nišu, po četvrti put organizuje veliki humanitarni projekat Daske humanosti! Cilj ovog humanitarnog događaja je unapređenje uslova za lečenje dece u Nišu i promocija umetnosti.

Na ovogodišnjim Daskama humanosti pojaviće se premijerno predstava Sumnjivo liceu režiji Vojislava Arsića. Niška premijera zakazana je za 8. i 9. maj u Narodnom pozorištu Niš od 20.00h. Cena karte je 500 dinara.

Nišlije će po prvi put imati priliku da pogledaju ovaj nesvakidašnji komad koji govori o savremenim situacijama u državi.

Pozivamo sve da pogledaju ovu inovativnu i hrabru predstavu!

Osim što ćete uživati u savremenoj pozorišnoj umetnosti, kupovinom karte za ovu predstavu učinićete dobro delo:

Daske humanosti 2017 organizujemo sa ciljem da se od novca prikupljenog prodajom karata, kupi i donira oprema potrebna za lečenje dece na Dečijoj internoj klinici u Nišu.

Daske koje žive znače, i ove godine su u borbi za život naših mališana!

Pridružite nam u toj borbi, u Narodnom pozorištu u Nišu, 8. i 9. maja u 20h.

Za više informacja o organizatorima posetite http://nis.jci.rs/

Za informacije o kartama pratite naš event na facebook-u posvećen niškoj premijeri https://www.facebook.com/events/526391021081756/

kao i facebook stranu i instagram profil JCI Niš.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...