•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznati holivudski par usvaja sirijskog dečaka

Holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt odlučili su da usvoje još jedno dete, malog Sirijca Musu.

Angelina i Brad su u braku od 2014. godine, imaju već troje usvojene dece i troje biološke.

Prema pisanju stranice Radar Online, Jolie je u okviru svog angažmana pri UNHCR-u prošlog aprila u Turskoj posetila logor sa izbjeglicama iz Sirije, gde se susrela sa tri brata čijeg su oca ubili vojnici, a majka poginula u bombaškom napadu.

Potresena glumica je htela da ih sve troje usvoji, ali se Pitt tome usprotivio, strahujući da bi to bila prevelika promena za njihovu već ionako brojnu porodicu.

Jolie je morala na kraju da se s njim složi, pa je par odlučio da usvoji najmlađeg brata Musu.

Sada ostaje samo da se završi postupak o usvajanju, koji bi mogao da potraje još nekoliko meseci, ali i da vest potvrde sami glumci i njihovi predstavnici za štampu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu