•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Power Rangers' se vraćaju na velike ekrane

Lionsgate se udružuje sa Saban Brands kako bi napravili filmski reboot kultne televizijske serije o Power Rangersima. Novi akcioni film temeljiće se upravo na originalnoj televizijskoj seriji Mighty Morphin Power Rangers sa početka 90-ih.

Seriju je 1993. stvorio Haim Saban i ona je vrlo brzo postigla uspeh, uprkos kontroverzama o preteranom korišćenju nasilja i neprimerenosti za mlađe gledaoce. Do danas je snimljeno ukupno 16 sezona i 2 igrana filma. Veliki uspeh otvorio je i tržište prvenstveno za dečje igračke tako da su za svaku sezonu napravljene igračke svakog Power Rangera i njihovih zordova.

Nova filmska franšiza vratiće na velike ekrane grupu tinejdžera koja ima sposobnost da uskoči u specijalno odelo i tako zaštite svoj identitet i dobiju više snage. Oni koriste različito oružje i zordove - velika mehanička stvorenja u obliku različitih životinja. Kako bi ih lakše razlikovali, svaki rendžer ima svoju boju.

Nakon što su godinama prava za seriju bila u Disneyevom vlasništvu, Saban ih je 2010. ponovno preuzeo i sada je odlučio da ih vrati na velike ekrane. "Oduševljeni smo što ćemo se udružiti sa Haimom Sabanom i njegovom ekipom kako bi maksimalno iskoristili potencijal ove izuzetno uspešne i univerzalno prepoznate franšize.", rekao je Jon Feltheimer, direktor Lionsgatea.


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...