•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povratak kultne serije 'Dosjei X' na male ekrane

Seriju "Dosjei X"ponovo ćemo moći da gledamo na malim ekranima, objavila je TV kuća Fox. David Duchovny i Gillian Anderson vraćaju se u ulozi FBI agenata Muldera i Scully, a kreator serije Chris Carter produciraće novu sezonu.

Produkcija počinje ovog leta, a serija će biti emitovana tokom sezone 2017/2018.

"Sjajnu TV seriju obeležili su legendarni glumci, bogata priča i maštoviti kreatori. To su samo neki od razloga snažnog uticaja na milionsku publiku širom sveta. Chrisova kreativnost sa briljantnošću Davida i Gilliana nastaviće ovaj fenomen pop kulture i jedva čekam da vidim novu sezonu 'Dosjea X'", rekao je David Madden, predsednik Fox Broadcastinga.

Prošle godine je emitovano šest epizoda "Dosjea X" nakon čega niko nije verovao da je ponovno okupljanje glumaca uopšte moguće. Sezona 11 donosi 10 novih epizoda.

Podsećamo, popularna serija je počela sa prikazivanjem u septembru 1993. godine i tokom devet sezona emitovanja stekla je ogromnu popularnost. Osvojila je šesnaest Emmy nagrada, pet Zlatnih globusa i Peabody nagradu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu