•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poslednjim trailerom spremite se za Scarlett Johansson i 'Duha u oklopu'

SF spektakl reditelja Ruperta Sandersa "Ghost in the Shell" dolazi u svetske bioskope 31. marta, a producenti za obožavatelje popularnog istoimenog crtanog filma na repertoaru imaju još jedan trailer.

Za one koji ne znaju, a verujemo da ih je vrlo malo, priča prati zapovednicu Sekcije 9, protivterorističke jedinice kiborga, koja nailazi na do sada najveći i najteži zadatak – zaštititi tehnologiju kompanije Hanka Robotics.

Film je baziran na japanskom manga animiranom filmu istog imena koje je kreirao Masamune Shirow.

Glavnu ulogu zapovednice The Major tumači Scarlett Johansson, a u filmu joj se pridružje Takeshi Kitano, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Chin Han, Juliette Binoche i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...