•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend u bioskopu 'Vilin Grad'

Porodični filmovi, radionice za mališane od 11 do 16h i Mali Politikin zabavnik na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Jedan od omiljenih animiranih filmova bioskopske publike širom sveta, „Rio 2“ u bioskop „Vilin Grad“ stiže 10. aprila. Tim povodom, aprilski Porodični vikend biće u duhu pesme, igre i veselih boja kako bismo na pravi način dočekali ovu plavu porodicu i stvorili pravu karnevalsku atmosferu. Najveseliji Porodični vikend biće održan 12. i 13. aprila, od 11 do 16 časova, u bioskopu „Vilin Grad“.

U subotu, Bioskop “Vilin Grad” i Super radio vas pozivaju na raspevane Super Rio Karaoke. Zapevajte, dobro se zabavite i osvojite zanimljive nagrade iz filma “Rio 2”. Ukoliko i vi želite da učestvujete u karaoke žurci, više informacija o prijavi možete naći naovom linku.

Nedelju smo nazvali „Dođi, igraj i zabavi se“, jer će za latino ritmove i plesne pokrete biti zaduženi članovi najuspešnijeg niškog plesnog kluba Fenix, a za vesele boje i crtanje po licu iskusan tim šminkera iz studija Jelene Đorđević. Obucite šarenu garderobu i doprinesite stvaranju karnevalske atmosfere.

Na repertoaru bioskopa, tokom Porodičnog vikenda, naći će se i animirani filmovi „Gospodin Pibodi i Šerman 3D„, kao i „Zvončica i vila gusarka 3D„, a kompletan program, termine i trejlere možete videti na sajtu bioskopa „Vilin Grad„.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji plaćaće dečiju cenu ulaznice. Porodični meni biće po specijalnoj ceni od 290 dinara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....