•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popunjena postava za 'Hail, Caesar!'

Glamur Hollywooda 50-ih godina prekrivao je mnogo toga zloćudnog u pozadini. Ono što je stajalo skriveno u zaleđu donose nam braća Coen u obliku filma Hail, Caesar! Priča o Eddieju Mannixu, čoveku koji rešava probleme za filmske studije, počinje kada jedna od zvezda misteriozno nestane.

Film uspešnog rediteljskog dvojca u zadnjem trenutku okupio je finalnu glumačku ekipu. Dobre vesti su da nakon zaokruživanja glumačke ekipe više ništa ne stoji na putu početka snimanja, a ne sumnjamo kako će braća Coen svoj deo posla obaviti besprekorno.

Glumci koji će se pridružiti dosad objavljenim zvezdama filma Georgeu Clooneyju i Joshu Brolinu su Channing Tatum, Ralph Fiennes, Jonah Hill i Tilda Swinton.

Zadnji set glumačkih pojačanja dolazi nam u obliku četvorice glumaca - Patricka Fischlera, Davida Krumholtza, Fishera Stevensa i Clancyja Browna.

Uloge koje će u filmu preuzeti su one filmskih scenarista čija komunistička uverenja postaju javna u najgore doba po njih. Neizostavni sjaj i blještavilo Hollywooda pedesetih su godina ipak bili malo pomućeni jer je filmska prestolnica ujedno bila i poprište velike hajke na komuniste. Tri scenarista nepodobnih uverenja glumiće Patrick Fischler, David Krumholtz i Fisher Stevens, dok će Clancy Brown preuzeti ulogu u filmu unutar filma, naslovnom Hail, Caesar!.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...