•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ponovo radi bioskop u dvorištu Banovine

Otvoreni bioskop počinje sa radom sutra u četvrtak, 25. juna u dvorištu Univerziteta u Nišu( zgrada nekadašnje Banovine) projekcijom filma Kon-tiki. I ove godine bioskop se realizuje u saradnji Studentskog kulturnog centra i Kupina filma.

Film” Kon-tiki”, je priča koja govori o legendarnom istraživaču Thoru Heierdalu i njegovih epskih 4.300 milja koje je prešao preko Pacifika na splavu 1947 godine u nastojanju da dokaže da je moguće da su Južnoamerikanci naselili Poloneziju u predkolumbijska vremena. Film poseduje prevod na srpski jezik.
Ovaj film deo je ciklusa Norveškog filma koji se organizuje u saradnji sa Ambasadom Norveške u Srbiji i Norveškim institutom. Ostali filmovi ovog ciklusa biće prikazivani u bioskopu Kupina svakog radnog dana 27.6 do 4.7.2015.

Nakon projekcije filma u Dvorištu univerziteta nastupiće bend “New flame” kao deo svečanog otvaranja i zabave za sve prisutne.

Za projekciju filma se ne kupuju karte već se one dobijaju kupovinom karata za druge filmove u bioskopu Kupina ili kroz nagradnu igru na fejsbuk stranici SKC-a koja će biti održana u sredu I četvrtak tokom dana. Žurka koja će uslediti nakon promocije filma je otvorena za sve zainteresovane.

Otvoreni bioskop radiće tokom celog leta, a na repertoaru će biti ostvarenja domaće i strane kinematografije. Karte za projekcije moći će da se kupe u bioskopu Kupina ili na ulasku u Dvorište Univerziteta pred projekcije filmova. Otvoreni bioskop ima kapacitet 150 mesta i daje mogućnost uživanja u kvalitetnim ostvarenjima sedme umetnosti u lepom i prijatnom ambijentu na otvorenom. Program bioskopa van otvaranja biće naknadno objavljen.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....