•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte novi trejler 'U potrazi za Dory'

Ellen DeGeneres je dopadljiva i zaboravna Dory koja nam je osvojila srca pre 13 godina u crtanom filmu “U potrazi za Nemom” a njena mantra je “samo nastavi da plivaš”.
Brzo se ispostavilo da je ona omiljena plišana igraÄka za mnogo dece.

Fanovi su maštali o nastavku podvodnih avantura godinama a od 17. juna konaÄno dobijamo “U potrazi za Dory”.

Novi trejler pokazuje i nove likove (Ed O’Neill kao mrgud okropus, Idris Elba i Dominica Westa kao lenje morske lavove i Diane Keaton i Eugenea Levyha kao Doryne roditelje).

Tu su i stari likovi koje smo svi zaboravili (Alert Brooks kao klovn riba, Hayden Rolence je sada odrasli Nemo). PraktiÄno je sve kao u prvom filmu, ali sa boljom animacijom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu