•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogled na 'Ash vs. Evil Dead'

Prošle godine na Comic-Conu reditelj Sam Raimi prvi put je najavio povratak omiljenog lika Asha iz filmske franšize Evil Dead (Zla smrt) kojeg je glumio Bruce Campbell. Iz ideje o povratku rodila se televizijska serija Ash vs. Evil Dead, čija produkcija je upravo u toku.

Izvanredne vesti koje su obradovale sve obožavatelje filmova strave uključuju povratak Brucea Campbella u svojoj već kultnoj ulozi kao protagoniste serije.

U sporednim ulogama Campbellu će se pridružiti i Ray Santiago kao njegov pomoćnik Pablo Simon Bolivar, dok će Dana Delorenzo igrati ulogu Kelly Maxwell, ćudljive devojke koja beži od svoje prošlosti. Mnogi će biti zadovoljni i sa poslednjim glumačkim priključenjem koje čine Lucy Lawless i Jill Marie Jones.

Prve fotografije i kadrovi iz serije su već objavljeni na stranicama Entertainment Weeklyja, a uključuju nekoliko listova iz Necronomicona (Knjige mrtvih) i fotografije krvavog Asha.

Serija "Ash vs. Evil Dead" najavljena je za deset polusatnih epizoda u prvoj sezoni koja stiže na jesen već ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...