•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Piknik u Topoli (1981)

Kraka je opet pobegao od kuće. Sa Maksom luta gradom celu noć. U dragstoru sretnu Olgu, studentkinju, i Kraka joj u šali ponudi brak. Nekoliko dana kasnije njih dvoje se zaista venčaju. Nekolicina mladih odlaze na obližnji kanal da nekonvencionalno proslave venčanje. U dokolici i uz piće otvaraju se stari problemi.

Na donjoj tački raspoloženja pojavljuju se dva pripita meštanina, vršnjaci iz obližnjeg gradića i pozovu ih da im se pridruže. Mladići odbijaju, samo Aleksova devojka koja je ljuta, seda u čamac. Ubrzo se predomisli kad shvati da će da je siluju. Nastane tuča u kojoj mladoženja i njegovi prijatelji, spasavajući živu glavu i svoju narušenu moralnost, uspevaju da oteraju meštane. Ostanu pretučeni na obali dok ne dođe lovočuvar i ne otera ih kući.

Žanr:drama
Godina:1981
Reziser:Zoran Amar
Scenario:Radoslav Pavlović
Uloge:Jordančo Cevrevski, Predrag Ejdus, Branislav Lečić, Ena Begović, Predrag Laković
Studio:Art Film, Belgrade, Inex Film, Morava Film
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:srpskohrvatski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....