•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pijani vozač završio u dvorištu Jennifer Aniston

Vozač u alkoholiziranom stanju upisao se u nepoželjne goste glumice Jennifer Aniston nakon što se autom zabio u ogradu njenog dvorišta.

Kako tvrde izvori tabloida TMZ, pijani vozač je izgubio kontrolu nad vozilom koje se odbilo od trotoar i završilo u dvorištu luksuzne kuće u Bel Airu, luksuznom naselju u Los Angelesu.

Osiguranje doma holivudske glumice odmah je nazvalo policiju, a vozač je negirao da je on taj koji je upravljao automobilom. Ipak, sigurnosne kamere su pokazale drugu priču, a vozač je uhapšen nakon što je pao na alkotestu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...