•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pierce Brosnan odbijen jer je previše lep

Glumce obično doživljavamo lepšim od nas, običnih ljudi, a potvrda tome je i priznanje Piercea Brosnana da je izgubio jednu ulogu jer je bio – previše lep!

Reč je o filmu Angelin prah iz 1996. godine. Sećam se da sam čitao 'Angelin prah' i žarko sam hteo da igram ulogu u filmskoj adaptaciji. Pogotovo s obzirom da sam Irac, ispričao je u intervjuu za HuffPost. Nazvao sam autora knjige Franka McCourta u nadi da ću dobiti ulogu. Ali, rekao je NE. Suviše si lep!

61-godišnji glumac svestan je da glumački poziv nosi takve situacije. Ili si premalen, ili previsok. Previše si ovo i previše si ono. Sve se svodi na faktor procene. Moraš se osećati prijatno u vlastitoj koži i nositi je lagano, i samo nastaviti s poslom. Budi dobar čovek, budi dobar prema ljudima, pojavi se, pročitaj tekst i idi kući, zaključio je popularni glumac.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...