•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pet stvari koje niste znali o Charlieju Sheenu

Glumac Charlie Sheen ponovo šokira javnost, a ovaj put se radi o rasističkom tweetu koga je uputio predsedniku Baracku Obami. Međutim, postoji još nešto zanimljivije.

Jon Cryer, njegov bivši kolega iz serije "Dva i po muškarca", u svojoj novoj biografiji koja bi se uskoro trebala naći u prodaji, otkrio je niz nepoznatih detalja o omiljenom holivudskom laku.

Ovo je nekoliko stvari koje nismo znali o Sheenu nakon što je Hollywood Reporter objavio nekoliko odlomaka iz Cryerove biografije "So That Happened":

Sheen je iskusan s prostitutkama, a raspolaže i s "prostitucijskim mudrostima"
"Pričali smo o prostitutkama. Kazao je da prostitutkama ne plaćaš da dođu u tvoju kuću, plaćaš im da odu". Sheen je i ranije u nekoliko intervjua otkrio da je njegovo prvo iskustvo s prostitutkama bilo još u srednjoj školi.

Ima kolekciju fotografija vagina
"Kako bi to dokazao pokazao je fotografiju vagine koju je snimio. Bilo je uvek reč o prekrasnim vaginama, ali jednom se morate zapitati zašto samo ovo, a ne i ostatak osobe?"

Prekinuo s devojkom jer nije bila za seks u troje
"Kada sam ga pitao kako su prekinuli, Charlie mi je rekao da je u krevet hteo pozvati još jednu devojku i da nije bila oduševljena idejom"

Zaljubljenik je fora o silovanju
"Hvala buraz. Je*o te, kako loš dan... Večeras sam letio nazad kući. Probaću te nazvati tokom vikenda. Silovanje pod tušem je bilo loše, ali hrana je bila dobra", stajalo je u jednoj poruci od Charlieja

Charliejevi menadžeri nisu znali šta rade
"Iako je Charlie dobar glumac i izuzetno pametan čovek, nije imao pojma kako organizovati predstavu uživo. Čak i kad nije bio nadrogiran. Mislio sam da iza sebe ima barem jednu osobu koja zna šta radi. Ispada da sam bio u krivu"

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu