•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Patrik Dempsi ponovo kao doktor Derek Šepard!

Patrik Dempsi, koji je u celom svetu poznatiji kao doktor Derek Šepard, napustio je seriju Uvod u anatomiju nakon 11 sezona igranja ove uloge, što je jako razočaralo njegove fanove. Ipak, oni koji ga vole biće srećni da ga vide ponovo u doktorskoj uniformi.

Kada je Patrik Dempsi napustio seriju “Uvod u anatomiju“, pisalo se i pričalo svašta o razlozima koji su doveli do toga. Neki su tvrdili da je došlo do svađe između kreatorke serije Šonde Rajms i njega, dok je on tvrdio da je došlo vreme da nastavi dalje i da se oproba u novim poslovima. Kako bilo, oni koji su ga voleli kao “Mekdrimija” imaju čemu da se raduju jer je ponovo obukao doktorsku uniformu i pridružio se drugim glumcima koji su igrali uloge doktora na malim ekranima, a sve zbog podizanja svesti o tome da ljudi treba da redovno idu na lekarske kontrole. Pored njega, tu su se našli i Noa Vajl iz serije “Urgentni centar” (ER), Alan Alda iz serije M*A*S*H, Lisa Edlstin iz “Doktor Haus” (House M.D.) i Donald Fejzon iz “Stažista” (Scrubs). U ovoj interesantnoj reklami videćete kako oni zapravo ne vole krv, ne znaju šta treba da rade u operacionoj sali i još mnogo toga.

Website:svetplus.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...