•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osmogodišnja kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta na crvenom tepihu u odelu i kravati

Osmogodišnja kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta Shiloh privukla je pažnju javnosti na premijeri novog filma Angeline Jolie "Ubroken" u Los Angelesu kojoj je prisustvovala sa svojim ocem i braćom.

Angelina Jolie nije mogla prisustvovati premijeri budući da je dobila boginje, ali zato je njena kćerka Shiloh privukla svu pažnju na sebe pojavivši se u odelu i kravati i sa frizurom sličnom onom koju nosi njen otac.

Komentari u medijima i na društvenim mrežama idu u pravcu "osuda" male Shiloh i njenih roditelja, budući da je "obučena kao dečak, i nimalo ne podseća na devojčicu".

U ranijim intervjuima je Angelina Jolie, govoreći o svojoj deci, isticala kako joj je jako važno da im dopusti da se izraze na koji god način oni to žele. U jednom intervjuu koji je 2010. godine dala za Vanity Fair, Jolie je otkrila kako se Shiloh voli oblačiti kao dečak, te da je smatrala uvredljivim kad joj je majka Brada Pitta kupovala kostimiće za devočice i insistirala na tome da je oblače kao malu "princezu".

"Shiloh, mislimo, ima taj stil i da se voli oblačiti kao dečak. Ona želi biti dečak, zato smo je morali ošišati. Nosi samo mušku odeću i želi biti što sličnija svojoj braći", ispričala je Jolie za Vanity Fair.

I iako se ovaj "slobodni" pristup većini ljudi može činiti neobičnim i neortodoksnim, Angelina Jolie i Brad Pitt svoju decu svakako stavljaju na prvo mesto (kao i onda kad je glumica na svom venčanju nosila veo koji su iscrtali i ukrasili njeni mališani), te ih uče važnoj lekciji o prihvatanju sebe i slobodi da budu ono što žele.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....