•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oscarovci Joel i Ethan Coen režiraju seriju 'The Ballad of Buster Scruggs'

Oscarom nagrađena braća Joel i Ethan Coen odlučili su da se okušaju i u režiranju TV serije. Duo je napisao scenario i režiraće miniseriju pod nazivom "The Ballad of Buster Scruggs".

Reč je o vesternu čija radnja još uvek nije poznata, kao ni broj epizoda. Variety piše da Annapurna Television, kompanija koja sarađuje sa braćom Coen na seriji, planira da traži inovativni pristup koji bi mogao kombinovati televiziju i pozorište.

Scenario sledi šest povezanih priča, a datum premijere još uvek nije objavljen. Inače, vesterni su plodno tlo za braću Coen. Joel i Ethan su 2010. godine režirali remake "True Grit", a dve godine ranije su dobili Oscara za najbolju režiju i najbolju sliku za film "No Country for Old Men".

Najpoznatiji filmovi braće Coen su "Barton Fink", "Fargo", "The Big Lebowski", "Oh Brother Where Art Thou", "No Country for Old Men", "True Grit" i "Inside Llewyn Davis". Osim toga, napisali su veliki broj filmova koje nisu režirali, a najpoznatiji među njima su "Unbroken", "Bridge of Spies", "Crimewave", "The Naked Man" i "Gambit".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...