•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od kreatora 'Minionsa' stiže animirana komedija 'Pevajmo'

Studio Illumination je oduševio publiku širom sveta voljenim hitovima kao što su "Grozan ja", "Loraks", "Grozan ja 2" i "Malci", koji je drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji. Posle izlaska filma "Tajni život ljubimaca" na ljeto 2016, Illumination će za božićne praznike predstaviti film "Pevajmo".

Smešten u svet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje, "Pevajmo" predstavlja Buster Moona (oskarovac Matthew McConaugheya), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo.

Buster je večiti optimista, dobro, možda je malo nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži.

Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu