•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Oceanovih 11' dobija spin-off 'Ocean's Ocho' u kojem će glumice imati sve glavne uloge

Filmski hit Oceanovih 11 u režiji Stevena Soderbergha sa Georgeom Clooneyjem, Bradom Pittom i Mattom Damonom u glavnim ulogama dobija spin-off 'Ocean's Ocho' u kojem će ovog puta glumice imati sve glavne uloge, prenosi Hollywood Reporter.

Sandra Bullock (Gravity) i Cate Blanchett (Carol) predvode glumačku ekipu koja još uključuje Anne Hathaway (Les Miserables), Helenu Bonham Carter (Alice Through the Looking Glass), Mindy Kaling (The Mindy Project), Rihannu (Battleship) i Noru 'Awkwafina' Lum (Neighbors 2). Film će režirati Gary Ross, reditelj filmova Igre gladi i The Free State of Jones.

Očekuje se da će reditelj filma Oceanovih 11 Steven Soderbergh biti uključen u produkciju i to u značajnom kapacitetu. Soderbergh trenutno režira film Logan Lucky u Atlanti i projektu bi se trebao priključiti ubrzo nakon toga. Scenario za film su napisali Olivia Milch i reditelj filma Ross.

Ženska verzija filma Oceanovih 11 dugo se spominjala kao projekat koji su mnogi priželjkivali, pogotovo glumice u Hollywoodu. Ulazak u produkciju ovog filma dolazi nakon ženske verzije Ghostbustersa koja, doduše, nije doživela značajniji uspeh na bioskopskim blagajnama. Nastavljajući temu ženskih verzija filmova s gotovo ekskluzivno muškarcima u glavnim ulogama, već se dugo govori o tome da će filmska franšiza Plaćenici dobiti svoju žensku verziju, ali taj film je još u fazi razvoja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...