•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen video na kojem Amber izvodi striptiz za Johnny Deppa

Prošlog se meseca Amber Heard našla na meti hakera, kada su se desetine golišavih fotografija slavnih pojavile na internetu.

A sada je privatnost verenice slavnog glumca Johnnyja Deppa još jednom ugrožena.

Objavljen je video na kojem Amber izvodi striptiz za svog verenika, a isečak navodno prikazuje glumicu kako diže majicu dok se vrti oko šipke. Glumica je svom vereniku poručila stenjući da se vrati kući i da joj treba.

U proteklih mesec dana, veliki broj intimnih fotografija razgolićenih zvezda objavljen je na internetu nakon što je provaljeno u njihove lične profile na iCloud-u. Dobitnica Oscara Jennifer Lawrence, manekenka Kate Upton i muzičarka Avril Lavigne neke su od žrtava te prve krađe podataka.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...