•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Noć veštica' se vraća na veliko platno

Povratak čuvene horor priče „Noći veštica“ očekuje se godinama. Iznenađujuća vest da su se tvorci serije “Eastbound and Down” Dejvid Gordon Grin i Deni Mekbrajd udružili da napišu novi nastavak, pojavila se pre nekoliko dana .Dok su neki fanovi bili uzbuđeni zbog ove mogućnosti, drugi su ostali zbunjeni, ali svi sa velikom radoznalošću iščekuju nastavak.

Deni Mekbrajd je, u intervjuu za “Sinema blend” naveo da ovaj nastavak neće biti rimejk. Njihov pristup filmu baziraće se na prva dva nastavka filma, iz 1978. i 1981. godine, što bi na neki način značilo odstupanje od franšize. Ostalo je nejasno da li će to onda biti nastavak priče baš tamo gde je postavljena pre skoro četiri decenije, kao i kako će taj nastavak izgledati u današnjim vremenima.

“Ovo nije rimejk. To će u osnovi biti nastavak priče o Majklu Mejersu”, rekao je on, a prenosi portal “slashfilm”.

“’Noć veštica’ je jedan od mojih omiljenih filmova svih vremena. Mislim da su jednosavnost i efektivnost u prvom delu doprineli da on bude strašan kao sami pakao. Grin i ja želimo da se u osnovi vratimo tome, zaključio je Mekbrajd.

Povratak Majkla Mejersa na veliko platno očekuje se u oktobru 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...