•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novinari jedva prepoznali Kate Winslet

Osamnaest meseci nakon što je rodila treće dete, 39-godišnja glumica Kate Winslet vratila se u formu i izgleda lepše nego ikada. Njena elegantna transformacija ostavila je bez daha sve, a novinari su je jedva prepoznali jer, ne samo da je mršavija, već su joj nestale i bore.

Kate se potpuno posvetila zdravom načinu života i vežbanju, a iako tvrdi da nije išla na plastične zahvate, stručnjaci smatraju da je koristila botoks.

Ranije je pokušala da skine višak kilograma koristeći dijete i izjavila je kako joj je taj period bio izuzetno težak.

"Nisam želela da budem jedna od onih za koju govore 'O, vratila se formu za 12 nedelja'. Kada pročitam takve stvari pomislim kako to zaista nije moguće. Nisam bila ni blizu svoje težine koju sam imala pre trudnoće kada je Bear imao samo 12 nedelja. Dojila sam ga, pored svega ostalog, i bila sam stalno gladna. I znate šta? Moje telo više nikada neće biti takvo ni to očekujem nakon što sam se porodila tri puta. Mislim da je život prekratak da potrošim vreme na to. Želim biti zdrava i srećna, te se zabaviti sa svojom decom", rekla je Winslet.

Nove fotografije napravljene su ove nedelje na premijeri filma "A Little Chaos" koja je održana u New Yorku.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu