•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi trejler filma Egzodus: Bogovi i kraljevi!

„20th Century Fox“ je objavio novi trejler filmskog spektakla Ridlija Skota „Egzodus: Bogovi i kraljevi“, u kome najveće rivale Mojsija i Ramzesa II igraju Kristijan Bejl i Džoel Edžerton. Ostvarenje „Egzodus: Bogovi i kraljevi” bioskopska publika u našoj zemlji biće u prilici da vidi od 18. decembra.Epska avantura „Egzodus: Bogovi i kraljevi“ je priča o čoveku koji je imao hrabrosti da se suprotstavi najvećoj sili u egipatskom carstvu. Koristeći neverovatne vizualne efekate i 3D kamere, Ridli Skot na velikom platnu oživljava priču o izlasku Jevreja prevođenih Mojsijem (Kristijan Bejl) iz Egipta na slobodu u obećanu zemlju, nakon sukoba sa egipatskim faraonom Ramzesom II koga igra Džoel Edžerton. Priča filma je zasnovana na Knjizi Izlaska, koja je deo Starog zaveta.Reditelj Ridli Skot okupio je u novom filmu pored Kristijana Bejla i Džoela Edžertona najveće zvezde Holivuda, Arona Pola, Sigurni Viver, Bena Kinslija i Džona Tortura. Scenario za film napisali su Adam Kuper i Bil Kolaž.

Poznatom holivudskom reditelju je bilo bitno da prikaže manje poznate detalje iz života Mojsija i Ramzesa II. Film je sniman u Španiji, Maroku i Engleskoj.

Zahvaljujući novom trejleru, filmski kritičari širom sveta se slažu u jednom – predviđaju filmu „Egzodus: Bogovi i kraljevi“ brojne nagrade za režiju, specijalne efekte i montažu.


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu