•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi trailer za 'Lone Survivor'

Iz Universal Picturesa je stigao najnoviji trailer za film Lone Survivor reditelja Petera Berga koji potpisuje i scenario temeljen na knjizi Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of SEAL Team 10 autora Marcusa Luttrella, koji je ujedno i glavni lik u filmu.

Lone Survivor, bestseller New York Timesa je istinita priča o herojstvu, hrabrosti i preživljavanju, koja donosi neverovatnu priču o četvorici Navy Seals-a na tajnom zadatku. Misija im je neutralizovati al-Qaedinog operativca koji je bio bliski saradnik Osame bin Ladena. Četvorica vojnika nađe se pred moralnom dilemom kada im se približe obični pastiri ali uskoro shvate da su upali u zasedu i da ih okružuje stotine talibana spremnih na borbu. Suočeni sa nezamislivim uslovma, četvorica muškaraca nađu se u borbi za preživljavanje.

Mark Wahlberg nalazi se u ulozi Marcusa Luttrella, autora autobiografskog romana na kojem se temelji priča filma, čija je knjiga postala motivacijsko uporište zbog svoje lekcije o snazi ljudskog duha koji je došao do fizičkih i psihičkih granica.

Lone Survivor u bioskope dolazi krajem ove, odnosno počekom sledeće godine, a uz Marka Wahlberga, u filmu se nalazei i Emile Hirsch, Ben Foster, Eric Bana, Taylor Kitsch, Alexander Ludwig, Jerry Ferrera i Scott Elrod.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu