•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi nastavak 'Aladdina' bi mogli da gledamo tek za 25 godina

Aladdin je jedan od onih animiranih klasika koji nikad neće moći da budu kopirani, najviše iz razloga što je liku Duha svoj glas dao legendarni Robin Williams. Ta njegova izvedba bila je toliko snažna i originalna da se jednostavno ne može ponoviti.

New York Post objavio je detalje cele priče nakon što im je jedan bivši Disneyjev čelnik rekao kako postoji mogućnost da se snimi sledeći nastavak, jer ima dovoljno viška materijala iz 1991. godine da William, iako više nije živ, po četvrti put da glas Duhu u novom Aladdinu.

To se međutim sigurno neće dogoditi u bližoj budućnosti jer su nosioci Robinovih prava, prema testamentu, zabranili korišćenje njegovgo glasa 25 godina nakon njegove smrti. Razlog tome je što bi na sve buduće nastavke njegovi naslednici morali plaćati penale - jer su sve posthumne zarade tome povrgnute.

Ali nakon što istekne zabrana ne bi se trebali začuditi ako neki budući Disneyjev čelnik ipak odluči da uskrsne te snimke kako bi zaradio na zadnjem letu Duha na magičnom tepihu. Možemo se samo nadati ko god ta osoba bila, da će sledeći crtić napraviti na zadovoljstvo porodice i fanova pokojnog Williamsa.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...