•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film Kristen Stewart proglašen debaklom

Američka glumica Kristen Stewart svetsku slavu je stekla zahvaljujući ekranizaciji popularnog serijala "Sumrak", nakon kojeg je ostala upamćena kao Bella. Nakon toga glumila je i u mnogo drugih filmova ali ju je reputacija iz Sumraka pratila.

Nažalost, ekipa u Cannesu nije uzela u obzir njenu prethodnu slavu pa je njen novi film "Personal shopper", u kojem igra glavnu ulogu, u potpunosti podbacio.

Okosnica radnje je mlada devojka koja živi u Parizu, radi kao osoba koja se prodaje, a istovremeno se bori sa smrću svoga brata.

Kako pišu američki portali, gledaoci i komentatori kažu da je film nerazumljiv i da 'pravi' duhovi koji se pojavljuju u njemu izgledaju jednostavno smešno.

Iako se glumica očito pokušava odmaknuti od previše sladunjave tinejdžerske vampirske romanse, još uvek nije našla pravu ulogu koja bi joj to omogućila. Činjenica da su se pojavila šuškanja kako će ponovo glumiti s Robertom Pattisonom tome sigurno ne ide u korist.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...