•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi datumi izlaska za 'Štrumpfove' i 'Goosebumps'

Sony je odlučio da promeniti datume izlaska za svoja dva buduća projekta: Goosebumps i neimenovani treći film o Štrumpfovima.

Goosebumps u kojem će glavnu ulogu imati Jack Black, a temelji se na poznatim strašnim knjigama za decu autora R.L. Stinea, pomeren je sa 23.3.2016. na raniji datum - 7.8.2015. Treći film o Štrumpfovima trebao bi početi sa prikazivanjem u avgustu 2015. ali pomaknut je godinu dana unapred na 5.8.2016.

Goosebumps će režirati Rob Letterman prema scenariju koji potpisuju Darren Lemke i Mike White. Black će se naći u ulozi proslavljenog pisca čija su čudovišta iz knjiga zapravo stvarna te on mora zaštiti svoje čitaoce tako da drži čudovišta zaključana u knjigama. Kada oni ipak uspeju pobeći iz knjiga te napadnu bezazleni grad, pisac uz pomoć dvoje tinejdžera mora uloviti čudovišta i vratiti ih natrag u njihove priče.

Pomeranjem datuma izlaska Goosebumps će se naći u borbi za prevlast na bioskopskim blagajnama sa Foxovom adaptacijom popularne igre Assassin's Creed.

Treći, još neimenovani film o Štrumpfovima predviđen je kao reinterpretacija franšize. Režiraće ga Kelly Asbury, a producirati Jordan Kerner uz pomoć Mary Ellen Bauder. Treći film nije zamišljen niti kao nastavak niti kao prequel na prva dva filma. Za novi datum izlaska Štrumpfova još nije niti jedan drugi film predvidio izlazak ali s obzirom da se radi o datumu za više od dve godine za to još ima vremena.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...