•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Norman Reedus iz 'The Walking Dead': Sedma sezona će zaludeti svet, vredi čekanja

Poslednja epizoda šeste sezone popularne serije "The Walking Dead" izazvala je podeljene reakcije gledaoca jer nije imala konkretan kraj. Norman Reedus koji glumi Daryla Dixona obećao je da će sedma sezona ispuniti sva očekivanja i dati potreban zaključak.

Četrdesetsedmogodišnji glumac nije želeo da kaže ko je žrtva Neganovog brutalnog napada kazavši kako ni sam ne voli kada mu neko kaže kraj filma koji gleda. Istako je kako veruje da će kraj opravdati značenje kada se serija vrati na ekrane.

"Verujte mi. Planeta će biti zaluđena. To je moj osećaj jer toliko je dobro. Svaki put kada idemo na promotivnu turneju i govorimo o tome šta će se desiti dalje, svi kažu 'O moje Bože, to je neverovatno. Jedva čekam da vidim to'. Ali, konstantno me iznenađuje kako ovaj show raste. Konstantno dostiže novi nivo, a ovo je najviši na kojem smo ikada bili. Samo čekajte. Vredi, verujte mi", rekao je glumac.

"The Walking Dead" se vraća na male ekrane 9. oktobra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....