•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Njegova priča se približava kraju

George R.R. Martin ne boji se da lomi srca obožavateljima svoje popularne serije knjiga i "Igre prestola", a izgleda i da ne namerava stati sa šokiranjem.

Otkrio je da će, kako se njegova priča približava kraju, sve više važnih likova nailaziti jedni na druge, a to će uzrokovati smrt nekih od njih, piše Variety.

"Imam veliki broj važnih likova između kojih se izmenjujem kako bih ispričao čitavu priču i to mi limitira koga mogu ubiti. Ponekad postoji samo jedan lik koji je moje 'oko' na određenoj lokaciji i ako ubijem taj lik, sve što se događa u toj određenoj priči je izgubljeno", rekao je nedavno Martin na jednom događanju u Londonu i objasnio zašto sada može promeniti pristup ubijanju likova.

"Moje knjige su bile strukturirane na način da su svi bili zajedno, a onda su otišli svojim putem. Sada dolazimo do trenutka kada se glavni likovi susreću jedni s drugima u isto vreme i na istom mestu. To mi daje puno više fleksibilnosti za ubijanje likova", rekao je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu