•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ništa od novih epizoda 'Prijatelja'

Ništa od ponovnog okupljanja slavnih 'Prijatelja'. I dok ne znamo što su tačno o tome mislili Jennifer, Courteney, Lisa, Matthew, Matt i David, čini se kako su svaku mogućnost za to u korenu srezali oni koji su seriju i stvorili - Marta Kauffman i David Crane.

Dvojac je za Entertainment Weekly izjavio kako nikada nisu ozbiljno razmišljali o novim epizodama.

"Od početka nismo hteli da radimo nikakav spinoff, kao npr. "Odrasli Prijatelji" ili "Prijatelji kao deca". Nikad nismo hteli biti deo toga, jer to gotovo nikad ne uspe. Prošlo je 10 godina od kraja serije i 20 od njenih početaka. Niko više ne izgleda kao nekad, a fanovi će samo to komentarisati - gledaj kako su ostareli", izjavila je Marta, a David dodao.

"Ako neko želi Prijatelje, pogledajte stare epizode. Takođe, svi ti glumci sada glume u drugim odličnim projektima."

Takođe, demantovali su i svaku mogućnost snimanja filma. Ali, kad malo razmislimo, možda je i bolje. I cure iz "Seks i grada" bile su jako popularne, a dva filmska nastavka bila su potpuni debakl.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...