•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Niška premijera na otvorenom: Planeta majmuna-revolucija

LJUBITELJI BIOSKOPA NA OTVORENOM BIĆE U PRILICI DA U ČETVRTAK 17. JULA PREMIJERNO POGLEDAJU UZBUDLJIVO OSTVARENJE PLANETA MAJMUNA: REVOLUCIJA, U 3D TEHNOLOGIJI, U DVORIŠTU UNIVERZITETA U NIŠU, OD 21H.
ZA ČETVRTAK 17. JUL, SPREMNA JE I PREMIJERA NOVE ANIMIRANE AVANTURE AVIONI 2: HRABRI VATROGASCI.

PLANETA MAJMUNA: REVOLUCIJA
Poklonici „sedme umetnosti“ uživaće u intrigantnoj priči o poreklu fiktivnog univerzuma Planete majmuna. Kako je prethodni deo „Planeta majmuna: Početak” oborio sve rekorde gledanosti širom sveta pre tri godine, logično je bilo da studio „Twentieth Century Fox” pripremi uzbudljiv nastavak.

"Planeta majmuna – Revolucija” prikazuje da nakon decenije od pojave smrtonosnog virusa koji je desetkovao ljudski rod situacija nije nimalo sjajna.

Zajednica genetski modifikovanih majmuna, koje predvodi šimpanza Cezar, raste i preuzima vođstvo na Zemlji, ali grupa ljudi koja je preživela katastrofalan virus preti da ih ugrozi. Jedno vreme vladao je osetljiv i kratkotrajan mir, ali su se dve strane na kraju ipak našle na ivici rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti.

Novo ostvarenje u serijalu „Planeta majmuna” snimano je na otvorenom posebnom tehnologijom i 3D kamerama i predstavlja jedan od najambicioznijih filmova koji je snimljen na taj način. Zahvaljujući prvim pretpremijernim projekcijama, kritičari širom sveta film „Planeta majmuna: Revolucija“ nazivaju „instant klasikom“ i daju mu najviše ocene.

U borbi u kojoj su suprotstavljeni čovek protiv majmuna, reditelj filma „Planeta majmuna: Revolucija“ Met Rivs, okupio je glumačke zvezde Geri Oldmana, Džejsona Klarka, Keri Rasel i Endija Serkisa.

Nakon premijere film će biti na redovnom repertoaru Kupina bioskopa u više termina.

AVIONI 2: HRABRI VATROGASCI
Kad svetski poznat avio-trkač Dasti sazna da mu je motor oštećen i da više nikad neće moći da učestvuje u trkama, moraće da promeni zanimanje i otisnuće se u svet vazduhoplovnih vatrogasaca. Dasti će se pridružiti vatrogasnom veteranu, helikopteru Bati Čuvaru i njegovom hrabrom timu, u koji spadaju: vatreni protivpožarni avion Diper, teretni helikopter Vetroslav, bivši vojni transporter Taksić i živahna družina hrabrih kvadova poznata kao Dim ekipa. Ovaj neustrašivi tim će se zajedno boriti protiv ogromnog šumskog požara i Dasti će naučiti šta je potrebno da se postane pravi heroj.

KOMPLETAN REPERTOAR KUPINA BIOSKOPA MOŽETE POGLEDATI OVDE.


11:00 Avioni 2: Hrabri vatrogasci 3D
12.30 Planeta majmuna: revolucija 3D
15:00 Kako da dresirate zmaja 3D
16:45 Avioni 2: Hrabri vatrogasci 3D
18:15 Grdana 3D
20:00 Planeta majmuna: revolucija 3D
22:30 Planeta majmuna: revolucija 3D

BANOVINA
17./18./21./22. i 23.7.
21.00 Planeta majmuna: revolucija 3D
23.00 Spasi nas od zla

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...