•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nindža kornjače i dalje najgledanije

I ovog su vikenda nove Nindža kornjače bile najgledaniji film u američkim bioskopima. Omiljeni dečiji junaci zadržali su prvu poziciju sa zaradom od 28,4 miliona američkih dolara.

Od početka prikazivanja prošlog vikenda ukupno je Liebesmanov film zaradio 117 miliona dolara.

Drugo mesto na US box officeu ovoga vikenda zadržali su Marvelovi Čuvari galaksije sa 24,7 miliona dolara zarade. Na treće mesto došao je Let's be cops sa 17,7 miliona, a četvrti je po zaradi proteklog vikenda bio Plaćenici 3 sa 16 miliona dolara. To je razočaravajući debi za dugoočekivani treći nastavak koji je okupio najbolje akcione glumce današnjice.

Lucy sa Scarlett Johansson pala je za tri mesta i nakon četiri nedelja prikazivanja zauzima osmu poziciju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...