•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicole Kidman: Volela bih da više snimam komedije iako kažu da nisam smešna

Megapopularna australijska glumica Nicole Kidman, koja je nedavno napunila 50 godina, uprkos nedostatku uloga za starije žene u Hollywoodu i dalje uspešno radi i očarava mnoge svojim jedinstvenim šarmom. Kako kaže, oseća se kao da je "tek napunila 50".
Oskarovka je pre dva dana prisustvovala panelu podrške za nastavak serije "Top of the Lake", gde je govorila o svojoj karijeri i zahvalnosti na svemu kroz šta je prošla. U ovoj seriji Kidman glumi Juliju.

Podsećamo, Kidman je u protekle dve godine bila aktivna na snimanju serije "Big Little Lies", a glumila je i u filmu "Lion" koji je prošle godine nominovan za Oscara. Aktivna je i na snimanju filmova "Untitled Bryan Cranston", "Boy Erased" i "Aquaman" koji izlaze na tržište iduće godine.

"Veoma sam srećna što sam ovde gde jesam. Fenomenalno je kako je protekla godina donela mnogo stvari u isto vreme. Ne znam kako se sve desilo. Nisam razmišljala ni o čemu, samo mi je tek tako došlo. Klanjam se i veoma sam zahvalna na svemu", rekla je Kidman.

Iako je poznata po snimanju drama i filmova s teškim životnim pričama, Kidman kaže kako bi volela da više snima komedije.

"Iako kažu da nisam smešna, volela bih ostaviti dramu iza sebe. Komediji me najviše uče moja devetogodišnja kćerka i suprug Keith Urban. Spremna sam za nove stvari i ne brinem o tome da neću uspeti. Odrasla sam gledajući komediju kao što je 'I Love Lucy'. Ono što me drži blizu ljudi je smeh. Volim to", istakla je Kidman.

Na pitanje kako uspeva da uvek blista, glumica je rekla kako joj najviše pomažu zahvalnost i ljubav.

"Pružati ljubav, biti voljen i imati želju da doprinosite, podignete glavu, kažete izvini... Sve ove stvari me čine boljom osobom. Treba biti učesnik, a ne voajer", pojasnila je Kidman.

Australka je istaknula kako nikad nije izgubila želju za glumom i produkcijom. Kako kaže, najviše voli kada kreira nove stvari.

"Volim kad sam u mogućnosti da kažem kako možemo nešto uraditi. Volim gledati kako se stvari dešavaju", kaže Kidman.

Nastavak serije "Top of the Lake: China Girl", u kojoj Kidman glumi majku koja se odrekla majčinstva zbog usvajanja devojčice koju glumi Elisabeth Moss, počeće sa prikazivanjem 10. septembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...