•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neće se emitovati sporna epizoda serije 'Urban Myths', u kojoj Michaela Jacksona glumi belac

Nakon burnih reakcija zbog uloge Josepha Fiennesa u seriji "Urban Myths", britanska TV produkcija Sky Arts je odlučila da neće emitovati epizodu u kojoj glumac igra Michaela Jacksona.

Fanovi su od same najave da će Jacksona glumiti belac izražavali svoje negodovanje, a trailer za seriju koji je objavljen prošle nedelje dodatno ih je razbesnio.

Idejom da belac glumi Jacksona nije oduševljena ni njegova porodica.

"Jako sam uvređena, sigurno se još mnogo ljudi tako oseća. Iskreno, ovo me tera na povraćanje", napisala je na Twitteru Jacksonova kćerka Paris.

Sky Arts je objavio da će povući epizodu "zbog zabrinutosti koju je izrazila Michaelova porodica".

"Nikada nismo nameravali nikoga da uvredimo. Joseph Fiennes u potpunosti podržava našu odluku", saopštili su iz produkcije putem Twittera.

"Ubran Myths" je serija priča o legendama kao što su Jackson, Elizabeth Taylor, koju glumi Stockard Channing, i Marlon Brando koga igra Brian Cox.

Paris Jackson je takođe napisala da je uvređena i likom Elizabeth Taylor, koja je bila dobra prijateljica njenog oca i njena kuma.

"Ljuti me kad vidim da je ovo uvredljivo sa namerom, ne samo za mog oca, nego i za kumu Liz. Gde je poštovanje? Krvavo su radili da bi stvorili izvanredno nasleđe. Sramne uloge", napisala je Paris.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...