•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Next Friday (2000)

Uličar iz južnog Los Angelesa pobegne u predgrađe svom ujaku, dobitniku na lutriji, i njegovom sinu, kako bi izbegao lokalnog nasilnika koji je pobegao iz zatvora i nije dobre volje. Ali nevolje ga prate...

U "Sledećem petku", Craig (Ice Cube) još živi s roditeljima u južnom Los Angelesu, traži posao i priseća se slavnih dana od pre četiri godine. Tada je napokon "penzionisao" lokalnog nasilnika Deboa (Tommy 'Tiny' Lister Jr.). Ali Debo je pobegao nakon nekoliko godina provedenih iza rešetaka i želi se osvetiti Craigu na vrlo bolan način.

Zabrinut za sina, Craigov otac (John Witherspoon) pošalje ga njegovom ekscentričnom ujaku Elroyu (Don 'DC' Curry) i rođaku Day-Dayu (Mike Epps), koji su svoj dobitak od lutrije uložili u kuću u predgrađu. Craig će uskoro naučiti da ga nevolja pronađe ma kamo god se skrio. Više će sile opet staviti na testiranje njegove sposobnosti preživljavanja i vernost porodici, a Craig će se uz Day-Dayevu potporu suočiti sa izazovom.

Next Friday nije razočarao, a pravi fanovi serijala će uživati što ne znači da ostali neće.

Žanr:komedija
Godina:2000
Reziser:Steve Carr
Scenario:Ice Cube, DJ Pooh
Uloge:Ice Cube, Mike Epps, Justin Pierce
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Box office:57.1M USD
Studio:New Line Cinema, Cube Vision
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...