•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neodlučni Cannes: Film nakon zvižduka ispraćen ovacijama od četiri minuta

Na Filmskom festivalu u Cannesu barem jednom godišnje jedan film bude ispraćen zvižducima, a ovoga puta to je bio "Personal Shopper" rediteljke Olivier Assayas.

Konkretno, film je izviždan na premijeri za novinare, ali kako sudbina ima naviku da se poigra sa emocijama, ona je odlučila da preokrene stvari u poslednji čas – na kraju prave premijere filma usledio je pljesak koji je trajao četiri minuta.

Izuzetna je retkost da se prvenstveno „loši“ filmovi pretvore u dobra ili čak mainstream filmska dela. Neki od njih su "Taxi Driver" reditelja Martina Scorsesea, "Antichrist" reditelja Larsa von Triera i "Marie Antoinette" rediteljke Sofije Coppola.

Gledatelji su pažnju prvenstveno posvetili glumici Kristen Stewart, a ubrzo su počele špekulacije kako je ona jedna od mogućih dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu.

Film "Personal Shopper" prati Amerikanku koja je pronašla život u Parizu gde počinje da misli kako je želi kontaktirati preminuli brat blizanac.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...