•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nekada gutao knjige, sada samo alkohol: Životna drama slavnog glumca

Započne kao sasvim uobičajen nagon, a onda samo eskalira. Promenim se kad sam pijan, jedan sam od onih koji pod uticajem alkohola postanu druga osoba, otkrio je Danijel Redklif, poznatiji kao Hari Poter.

Danijel Redklif je o problemima s alkoholom progovorio još pre gotovo dve godine kada je priznao da je i tokom snimanja filmova o čarobnjaku Hariju Poteru uglavnom bio pijan. Glumac trenutno snima film “Swiss Army Man” zbog kojeg je morao drastično da promeni izgled.

Zbog posebnog režima ishrane izgleda iscrpljeno, a njegov dnevni unos se sastoji od obroka koji uključuje piletinu, proteinske pločice, kafu i cigarete. A sve kako bi što bolje odigrao lik koji tumači. Ali ovo stanje nije ništa naspram onog kada se borio sa zavisnošću od alkohola.

“Ne mogu vam reći kakav sam kad sam pijan jer se ne sećam, ali pretpostavljam da sam zabavan sve dok sam pri svesti. A onda se setim svega što sam prošao i znam da ne želim da se probudim ujutru i da na mobilnom telefonu pročitam 20 poruka, a da gotovo svaka glasi isto: ‘Čoveče, gde si?’ ili ‘Jesi li ok’ “, prisetio se Danijel.

Kako je dodao, nije neuobičajeno biti pijan u dvadesetim godinama, ali on ipak priznaje da je preterivao.

“Započne kao sasvim uobičajen nagon, a onda samo eskalira. Promenim se kad sam pijan, jedan sam od onih koji pod uticajem alkohola postanu druga osoba. U svakome postoji nešto što kad pije privlači haos, kod mene je to prešlo svaku granicu”, prisetio se.

Čini se da su njegovi problemi s čašicom više i veći nego što je to prvobitno izgledalo.

“Iz dana u dan trudim se da ostanem trezan i pri sebi”, objasnio je Danijel.

Protiv poriva za alkoholom bori se čitanjem knjiga i šetnjama koje ponekad traju i po pet sati.

“U tinejdžerskim godinama sam gutao knjige, a kad sam se odao alkoholu, prošla me i potreba za čitanjem. Ali sad sam vratio tu naviku”, ispričao je glumac.

Zahvaljujući majci ostao je priseban kad su finansije u pitanju, pa tako poseduje tri nekretnine na Menhetnu – kuću vrednu četiri miliona funti, stan od šest miliona funti koji iznajmljuje i 3,5 miliona funti vredan stan u kojem živi s devojkom. Bogatstvo glumca procenjuje se na 74 miliona funti (preko 86 miliona evra).

Website:pressonline.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu