•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Natalie Portman ponovo trudna?

Američka glumica Natalie Portman i njen suprug Benjamin Millepied očekuju drugo dete, piše Us Weekly.

Natalie Portman je, baš poput glumice Blake Lively ovog leta pokazala svoj stomačić kojim je najavila novu trudnoću.

Ona je prošetala crvenim tepihom Venecijanskog filmskog festivala.

Portman i njen suprug imaju petogodišnjeg sina Alepha. Upoznali su se 2009. godine na snimanju filma "Crni labud" na kojem je Millepied bio koreograf.

Natalie Portman, rođena u Jerusalemu 1981. godine, je američka glumica izraelskog porekla, pravog imena Natalie Hershlag.

Po završetku studija 2003. godine pojavila se u maloj ulozi kao ratna udovica u filmu "Studengora" i u vrlo zapaženim nezavisnim filmovima "Garden State" i "Bliski odnosi". Za zadnji je nagrađena Zlatnim globusom za najbolju sporednu glumicu, kao i nominacijom za Oscara u istoj kategoriji.

Portman je igrala balerinu u filmu "Crni labud". Za tu ulogu nagrađena je Oscarom, Zlatnim globusom i nagradom Screen Actors Guild.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...